Details zoekertje

  • Aanbieder is
    Gezelschap
  • Aanbieder zoekt
    Acteur

Gezocht: actrices en acteurs (vrijwilligers) tussen 20 en 70 die zich onmiddellijk kunnen engageren voor een repetitieperiode van nu tot 14 april 2019. Generale week van 8 tot 10 april, voorstellingen van 11 tot 14 april (20:00). Op 14 april tweede voorstelling om 15:00.

We repeteren elke woensdag van 19 uur tot 22 uur te Gent op dit adres: Vrijdagmarkt 6 te Gent. Vanaf februari twee keer per week. Eerstvolgende repetitie op 2 januari 2019.

Stuur me een bericht via bernard-heireman@hotmail.com met je gsmnummer als je interesse hebt.

We spelen Home van David Storey. Waar gaat het over?

David Storey's Home (uit 1970) speelt in een gesloten psychiatrische inrichting. De structuur van het stuk is vrij eenvoudig: twee mannen (Max en Arnold) komen op en praten wat met elkaar. Daarna gaan ze een stukje wandelen en betreden twee vrouwen (Cathrien en Greta) het speelvlak. Ook zij praten wat en gaan weer af. Er is een derde man (Fred, een stuk jonger dan de rest). Hij zwijgt voornamelijk en sjouwt met stoelen. Dan komen de vier oude personages bij elkaar en ontspint zich een web van vrij groezelige en voornamelijk onderhuids uitgespeelde conflicten en conflictjes.

Reageren