Theaterstage voor jongeren van 15-25 jaar op theaterfestival Spots op West

De Spots op West theaterstage is ondertussen traditie. Jongeren tussen 15 en 25 vertoeven 7 dagen in het pittoreske Heuvelland. Samen met de crew van het festival leven ze toe naar Spots op West, ze werken aan een voorstelling die ze meerdere keren op het festival opvoeren. En de sfeer in de spiegeltent en vele theatervoorstellingen? Die krijgen ze er gratis bij! 

Elk jaar worden de jongeren ondergedompeld in de wondere wereld van telkens een andere vorm van theater. Stand-up Comedy en Improvisatietheater waren al aan de beurt, dit jaar verdiepen we ons in teksttheater!

 

We ontleden de drie theaterteksten van voor naar achter en terug en puren er stomende speelse en vlijmscherpe scenes uit. Aan het einde van de week zetten we met trots de deuren open voor publiek! We gaan aan de slag met ’Besmeurde witte laarsjes’ van Pascal Platel, ‘GOD.’ van BOG. en ‘België, een sprookje’ van Frank Adam.

 

DOCENT: Soraya Rademaker studeerde af als dramadocent/regisseur aan de Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens. Daarna ging ze aan de slag als educatief medewerker, docent en regisseur bij o.a. hetpaleis, Jeugdtheatergezelschap Huis aan de Amstel, The Lunatics. In 2012 richt ze samen met Jellie Schippers Theaterwerkplaats NEST op; een broedplaats voor jongeren die gebeten zijn door de podiumkunsten.

 

DATA: maandag 1 juli t.e.m. zon 7 juli 2019

LOCATIE: Westouter (Vakantiehoeve Rodeberg)

PRIJS: €200 (= €28.5 / dag)

GROEPSTARIEF: Vanaf 4 personen van dezelfde vereniging betaal je €175 p.p. 

(incl. overnachting in eigen tent, maaltijden, voorstellingen, ...)

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN