Voor jongeren van 15 t.e.m. 25 jaar

Westouter
West-Vlaanderen


Laat jij  je niet graag beperken door de benauwende grenzen van een tekst? Ben je supergoed in het ad rem inspelen op een situatie of wil je daar in groeien? Dan is improvisatie iets voor jou! Het verhaal, de personages, de locaties en de emoties worden op de scène ontdekt. Ontdek tijdens deze improvisatiestage alle technieken en trucjes van het vak.

 

Ga op in de basisprincipes van impro. Geef jezelf een uitdaging! Verzot jezelf! En vooral : speel ! In deze stage voor beginners ervaren we de basisbeginselen van dit improvisatietheater. Speelsheid en spelplezier, falen in stijl, spontaniteit, positiviteit en samenwerking staan centraal. Door groepsoefeningen maken we ter plekke verhaal, personages, relaties & dialogen, decor en emotie aan. Impro! Het brengt je in een flow en zet je zintuigen op scherp. En de humor? De volgt vanzelf!

 

Deze stage vindt plaats tijdens ‘Spots op West’, het charmantste locatietheaterfestival van het land. Je kan tijdens dit festival jullie 100% bij mekaar geïmproviseerde resultaat van de workshop tonen. Tussendoor geniet je van de sfeer van Spots op West: je ontmoet andere theaterliefhebbers en je overnacht in je eigen tent.


DOCENT: Pieter Beck belandde na het kijken van Buiten de Zone & Onvoorziene Omstandigheden op een dag in een lokaal waar er improvisatietheater werd gespeeld. Vele minder toevallige stages & opleidingen volgden na dit toeval. Dit bij o.a. The Loose Moose Theatre Company in Calgary, Improv Olympic in Chicago, en Wisper uit Gent en Leuven. Hij speelt bij de improv-groepen Caque, FUS! en het Europees ImpovisatietheaterNetwerk Ohana - The young European Improvisers Project. Daarnaast ontwikkelt hij ook al eens een format voor een impro-show en is hij Contactclown bij mensen met dementie bij Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze.

DATA: Van maandag 2 juli t.e.m. zondag 8 juli 2018
LOCATIE: Westouter
PRIJS: €290 (incl. overnachting in eigen tent en maaltijden)

Kansentarief mogelijk (mail naar vorming@opendoek.be)


KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN