Poëtisch-muzikale vertelling

Koen Snyers & Gustav Leo

 

Met het intieme poëtisch-muzikale onderonsje 'Ik zie mensen' nemen dichter-tekstperformer Koen Snyers en zanger-gitarist Gustav Leo je mee in een samenspel tussen een poëtisch verhaal en sfeerscheppende gitaarmuziek. Op het Toekoer Festival brengen Koen en Gustav een uittreksel uit de poëtisch-muzikale vertelling van ruim een uur, gebaseerd op de gelijknamige derde dichtbundel van Koen.
Met deze vertelling is Koen Snyers niet aan zijn proefstuk toe. In 2016 bracht hij samen met een fluitiste de vertelling 'Onderweg naar hier en later' meerdere keren op een podium, onder meer tijdens het befaamde Kunstenfestival Watou. 'Ik zie mensen' bracht hij begin dit jaar samen met Gustav Leo in première in cultuurcentrum Leopoldsburg en ook al in enkele huiskamers.
Gustav Leo is het muzikale alter ego van Staf Nys. Als singer-songwriter brengt hij poëtische teksten met een breekbare maar krachtige stem op een galmend gitaarspel. In de vertelling 'Ik zie mensen' zorgt hij voor de sfeerschepping met zijn gitaar en voor enkele poëtische songs.

 

 

http://koensnyers.zeghetmettekst.be