Waar ben je naar op zoek?

Bevraging nieuw deelplatform: FARENDO

maandag 15 jul. 2024

OPENDOEK en Cocom lanceren binnenkort FARENDO, een digitaal platform om repetitieruimtes, presentatieplekken, materialen en meer te delen onder creatievelingen.

Ontwerp zonder titel 1

Theatergezelschappen - en makers in de vrije tijd gaven al lang aan dat het moeilijk is om degelijke repetitieruimtes en presentatieplekken te vinden. Bovendien blijkt er ook een grote behoefte om decorstukken, materialen en kostuums delen. Ook is er nood aan een manier om vlot talenten (spelers, regisseurs, costumières, etc.) uit de buurt vinden.

Daarom ontwikkelt OPENDOEK - in samenwerking met Cocom en FARO (Vlaams Steunpunt voor cultureel erfgoed) - het nieuwe deelplatform: 'FARENDO', een digitale ontmoetingsplaats waar in eerste instantie ruimtes gedeeld kunnen worden. FARENDO zal later uitgebreid worden met de mogelijkheid om ook materialen te delen en talenten uit de buurt te vinden. Maar om dit platform optimaal te kunnen organiseren, hebben we jouw hulp nodig. Via de enquête hieronder willen we een duidelijk beeld krijgen van de behoeften en parameters om FARENDO zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en luisteren we graag naar jullie tips of opmerkingen over dit toekomstige deelplatform.

Alvast bedankt en hou onze kanalen zeker in de gaten voor verder nieuws over FARENDO!

Meer nieuws

Kamerich Budwilowitz c Troupe Courage

Kunstenaars in de coulissen: de maskermaker

Lees meer
Romeo en Julia gemaakt door Adobe Firefly

7 MANIEREN OM KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE IN TE ZETTEN VOOR JE VOLGENDE VOORSTELLING: “THERE’S AN AI FOR THAT!”

Lees meer
2023 2024 WASCO scenebeelden Danny Willems 129 T4 SC8323

Hoera voor de grootsheid van de kleine theaterganger! - Een liefdesbrief aan de kinderkunsten en kunstig kind zijn

Lees meer

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!