Details zoekertje

  • Aanbieder is
    Regisseur
  • Aanbieder zoekt
    Acteur, Gezelschap

Beste,

Voor mijn eindwerk, heb ik de opdracht gekregen om een kortfilm te maken.


Het verhaal van mijn kortfilm gaat over: Een student (BRAM) wiens grootvader overleden is, krijgt een oude doos van zijn grootmoeder waarin 15 jaar aan werk zit. Dit is 15 jaar werk van zijn grootvader omtrent het gestolen paneel van Het Lamgods.Deze doos krijgt zijn volledige aandacht en de student begint direct met de inhoud te doornemen en verder onderzoekt te doen.

Eenmaal in de bibliotheek, waar hij hoopt informatie te verzamelen omtrent het Lamgods vindt hij een aanwijzing, afkomstig van de dief.


Ondertussen wordt de student in de gaten gehouden door een leeftijdsgenoot (BEN).

Deze zegt hem later te willen helpen met zijn projectje.

Wanneer puntje bij paaltje komt en de twee een doorbraak hebben, loopt BEN weg met de belangrijke nota’s. Echter had BRAM hem wel door en heeft hij alles nog kunnen plannen. BRAM vindt uiteindelijk het paneel en BEN blijft achter met teleurstelling.

Voor mijn kortfilm ben ik nog opzoek naar 2 enthousiaste mensen die de rol van BRAM en BEN willen spelen.
(beiden liefst tussen de 19-26 jaar oud)
Als alles goed verloopt zijn er maximum 2 draaidagen nodig.

Geplande draaidagen liggen tussen 9-14 april

En tussen 16-31 april. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de acteurs.Uiteraard wordt er catering,… voorzien, transportkosten worden ook vergoed.Aangezien dit een studentenfilm is kan ik helaas geen andere vergoedingen voorzien.

Dit is echter wel een prima manier om uw portfolio als acteur uit te breiden en ervaring op te doen als acteur voor een camera
Reageren