Details zoekertje

  • Aanbieder is
    Andere
  • Aanbieder zoekt
    Acteur
  • Leeftijdscategorie
    Jongeren (-25)

Voor mijn eindwerk maak ik een animatievideo in 360°, dus een video die je met een virtual reality bril kan bekijken. Dit doe ik voor een jongerenorganisatie. Als kijker word je dan gepest door de omstaanders. Het verhaal speelt zich af in de toekomst. Er zijn 2 scènes in een klaslokaal, waarbij één leerling richting de camera pestgedrag vertoont. De pesters zullen als live-action beelden toegevoegd worden aan de animatie.


Omdat ik geen onduidelijkheid wil scheppen, heb ik even alle verwachtingen opgelijst:

- Ik ben op zoek naar een mannelijke acteur tussen 16 en 25 jaar.

- De beelden zullen gefilmd worden voor een green screen in een studio op de AP Hogeschool in Antwerpen (Ellermanstraat). Hiervoor huur ik de studio af op een moment dat we kunnen overeenkomen en de studio vrij is. Liefst plan ik dit deze week al in, ten laatste volgende week. Ik weet dat ik het vrij laat vraag, maar de gevraagde acteur kan wegens ziekte onverwacht niet meer mee doen. De school is geopend tussen 08.00 en 19.00u.

- Er wordt Engels gesproken en het is belangrijk dat je durft te roepen, waardoor het hard aankomt bij de kijker.

- Het zal niet super veel tijd in beslag nemen. Ik denk dat we op minder dan een uur wel alles kunnen regelen. Het is een rol met weinig tekst. Emotie overbrengen is hier belangrijker.

- Ik kan er helaas geen volwaardige vergoeding voor geven. Het is een eindwerk zonder kosten en ik hoop dat je dit met plezier zou willen doen. Een kleine attentie als bedanking of een vergoeding van de verplaatsingskosten kunnen natuurlijk wel. Uiteraard komt je naam ook in de aftiteling.

- Ik ben niet vertrouwd met auteursrechten en dergelijke, maar je moet dus wel akkoord zijn dat de video getoond wordt aan jongeren in scholen en op evenementen. De video zal ook gedeeld worden via sociale media.

Dit is een hele boterham, maar ik wou meteen duidelijk zijn over alles zodat je niet met allerlei vragen zit. Indien je interesse hebt, kan je me dit dan zo snel mogelijk laten weten? Liefst zou ik volgende week al willen opnemen, dus het is wel vrij dringend.

Contacteer me snel! Alvast bedankt!

Reageren