Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Cultuurkapel De Schaduw, Wezestraat 32, 8850 Ardooie
  • Prijzen
    Basistarief: 10,00 €; ADD: 12,00 €
  • Reservatie

Met: Boegbeeld
Boegbeeld is een onewoman comedyshow van het soort dat je nooit eerder zag, een show waar je mag lachen ... én huilen. Want dat doet Veerle Malschaert zelf ook. In deze taboedoorbrekende voorstelling houdt ze een pleidooi voor LOL én COL: laugh én cry out loud.

Als moeder van 2 kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar, laat Veerle de lach surfen op een zee van tranen. Ontwapenend eerlijk en kwetsbaarder dan ooit, sleept ze je mee in een rollercoaster van emoties en een bad van herkenbaarheid. Ontroering wordt virtuoos afgewisseld met een schaterlach.

Boegbeeld gaat over huilende terroristen en emotionele vluchtelingen/ mens en menselijk zijn in tijden van crisis / over verdriet plassen en flikken in paniek doen slaan / over kinderen die je bij je eierstokken hebben / over vallen en weer opstaan en blijven gaan ...

“Veerle Malschaert is tot nader order één van de weinige vrouwen die zich staande weet te houden in de Vlaamse Comedy. Meer nog: ze heeft het pad geëffend en is het boegbeeld voor een nieuwe generatie comédiennes." (De Standaard)

Tekst en spel: Veerle Malschaert
Regie: Walter Janssens

Bron: UiTinVlaanderen.be