Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    kapel Kolonie van Merksplas, Nijverheidsstraat 6, 2330 Merksplas
  • Prijzen
    -26 jaar: 10 euroUiTPAS Kempen: 3 eurovrijetijdspas Merksplas: 3 euro+ 0,5 euro administratiekosten per verrichting
  • Reservatie

Circus Ronaldo komt naar Beerse én Merksplas met een groots circusspektakel. Met SWING keert de beroemde circusfamilie terug naar de formule van het oude circus en de carnivale. Een frisse waaier van speelse allround circusartiesten en muzikanten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de "golden fourties" .

 

 

Tickets van voorstellingen in Merksplas én in Beerse ENKEL te koop via GC 't Heilaar.

Klik hier voor de data van BEERSE.

 

duur: 2 x 45 minuten

 

Circus Ronaldo komt eind juni naar Beerse en trekt daarna door naar Merksplas. In een grote circustent presenteert Ronaldo een spektakel dat slechts in een tiental dorpen in Vlaanderen te zien zal zijn.

Circus Ronaldo is niet zomaar een circus. Na zeven generaties staat het familiecircus aan de top met voorstellingen die de wereld rondreizen en op de grootste theaterfestivals staan.  Nanosh Ronaldo behoort tot de zevende generatie en opent met de voorstelling 'Swing' een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij.

In 'Swing' trekken speelse allround circusartiesten en muzikanten al hun registers open op maat van de swingmuziek uit de 'Golden fourties'. 'Swing' serveert je een swingende mélange van circus en variété. Nanosh Ronaldo neemt je mee naar de sfeer van het oude circus en de carnivale.

En net als toen trekt het circus rond van dorp tot dorp in een trage karavaan. Deze keer geen beroemde theaterfestivals of grote theaterhuizen. Wel kleinere dorpen als Beerse en Merksplas die de circuskaravaan met veel goesting verwelkomen.

Je koopt tickets via www.heilaar.be voor de voorstellingen in Beerse én die in Merksplas.

Circus Ronaldo - Swing


Beerse: 21, 22, 23 en 24 juni 2018 – 20 uur
locatie Beerse: Nief Park - Huize Bastijns - Bisschopslaan 5 - 2340 Beerse


Merksplas: 28, 29, 30 juni en 1 juli 2018 – 20 uur
locatie Merksplas: grasveld naast kapel Merksplas Kolonie, Kapelstraat 9 - 2330 Merksplas